Last-minute banner productie

(Technische) support bij de ontwikkeling van een hoge volume aan eye-catching rich media, video, dynamic of HTML5 display banners voor verschillende schermen en kanalen.

Content scaling: snel en/of veel digital banners nodig?

Op korte termijn een hoog volume aan digitale creatives nodig? Of hulp nodig bij de technische ontwikkeling van rich media, video, dynamic of HTML5-banners? Wij helpen je graag en zo efficiënt mogelijk bij de (technische) productie van digitale banners voor o.a. mobile (web en in-app), desktop, Digital Out of Home en social media (Facebook, Instagram, Pinterest, Snapchat, LinkedIn, YouTube).

Dit kunnen we al binnen 24 uur opleveren, afhankelijk van de oplage. Zo kun jij sneller naar de markt op om de concurrentie te verslaan!

Techniek voor een efficiënt productie-proces

Ons team bestaat uit digitale designers en creative developers. Dat betekent dat we altijd zorgen voor een eye-catching creatie. En ook dat we de mogelijkheden van techniek en dynamiek aangrijpen om jou te helpen bij een impactvol volume én variëteit aan digital banner assets. Wij werken hiervoor met een verscheidenheid aan creatieve tools en management platformen, afhankelijk van het vraagstuk en het type campagne.

Type banners waarvoor je bij ons terecht kan:

  • Rich media & interactive banners: swipe & wipe cubes,
  • Responsive Digital Out of Home
  • IAB en HTML5-banners (mobile, desktop, Digital Out of Home)
  • Dynamic & data gedreven banners o.b.v. locatie, weertype, audience etc.
  • Social Ads (Facebook, Instagram, Pinterest, Snapchat, LinkedIn, YouTube)

Snel display banners nodig?

Vraag ’t Martine

Jouw creative rescue on speed dial:
T: (020) 702 8224
E: martine.hammink@its24am.com