Digital-proof transcreatie

Op basis van data, techniek & dynamiek een creatief idee en executie voor een toffe digitale doorvertaling van je concept geschikt voor diverse digitale platformen.

Zorg voor goede merk experience via elk digital kanaal

Heb jij een tof campagne-concept en wil hiermee consumenten bereiken via verschillende digitale media? Wij zorgen ervoor dat jouw concept een even toffe en relevante doorvertaling heeft naar digitale platformen als Instagram, Pinterest of specifieke mobiele apps en ook Digital Out of Home.

Op basis van data, kennis over technologie en geïnspireerd door neuro- en gedragswetenschap ontwikkelen wij digitale advertenties dat 1) aansluit bij het gedrag van consumenten daar en 2) technisch gezien werkt op de platformen die jij inzet.

Waarom digital-proof transcreatie?

Als marketeer weet je maar al te goed dat het simpelweg laten zien van je advertentie niet voldoende is. We leven in een behoorlijk chaotische wereld en we krijgen een aanzienlijk aantal prikkels op ons afgevuurd. Digitale media bieden toffe mogelijkheden om onze hersenen en attentie-vermogen slim af te zijn. Maar, aandacht van consumenten is kort, vluchtig en beperkt. Daarom telt elke seconde om merkontwikkeling en gedragsbeïnvloeding te realiseren.

Deze tijd vraagt om een aanpak waarmee merken de aandacht van de consument van nu vasthoudt. Wij gaan aan de slag met jouw concept, jouw tv- of social video en zorgen voor een vlekkeloze doorvertaling van je campagne-boodschap – ongeacht welk digitale platform. Zo kunnen merken groeien in deze mobile of digital first cultuur.

Digital trans-creaties die wij o.a. doen:

  • Van tv-commercial (horizontaal, 20 seconden aandacht) naar mobile proof assets voor mobile (in-app) & social (verticaal, 1,7 seconden aandacht).
  • Van Social op smartphone naar een effectieve en collectieve Digital Out of Home campagne in de straten, op stations of langs snelwegen.
  • Van (in-store) promoties naar een relevante online merk of productie interactie. Zoals interactive banners, shopping ads, conversational formats.

De mogelijkheden voor transcreatie voor jouw campagne?

Vraag ’t Martine

Jouw digital creative specialist on speed dial:
T: (020) 702 8224
E: martine.hammink@its24am.com