[INVITE ONLY] Webinar 24AM: Creatieve impact met data

Update: We go digital!

In verband met het Corona virus en op advies van RIVM hebben wij besloten de sessie digitaal te hosten. Eventuele updates worden zo snel mogelijk verstuurd.

Het is lastig een rijke en effectieve merkboodschap over te brengen op mobiel. Aandacht is er kort en schaars. We weten dat data en creatie elkaar op strategische manier kunnen versterken. Maar hoe brengen we dit in de praktijk? 

Op dinsdagmiddag 24 maart organiseert 24AM een kleinschalige online sessie voor genodigde marketing professionals die hier dagelijks mee bezig zijn.

De middag start met een inleiding over het effect van data in creatie. Vervolgt met een sessie over aandacht voor je mobiele ad.

  • De sessie: Aandacht voor je mobile ad
    Een sessie met 24AM’s creatief Martine Hammink over het consumentengedrag in mobiele contexten en het vertalen van data naar visueel werk. Hoeveel seconden aandacht krijg je van consumenten? Met welke data en visuele bouwstenen kun je je advertentie optimaliseren en hoe ziet dat eruit.

De middag is bedoelt om marketeers, die elke dag actief bezig zijn met dit onderwerp, samen te brengen om in een gemoedelijke setting om ervaringen openlijk te bespreken en te netwerken. Tijdens het webinar is er natuurlijk tijd om vragen te stellen!. 

Beperkte beschikbaarheid!

Praktische informatie:
Datum: 24 maart 2020
Tijd: vanaf 15:00 uur
Locatie: Online

Alle genodigden zullen een mail ontvangen. In deze mail staat een link waarmee je toegang krijt tot de sessie.

Heb je een uitnodiging ontvangen en wil je erbij zijn? Vul het onderstaande formulier. Uiteraard zal er tijdens de middag ruim de kans zijn om vragen te stellen. Mocht je nu al een brandende vraag hebben die wat jou betreft beantwoord moet worden, dan horen we die graag!

Heb je geen uitnodiging ontvangen, maar is deze sessie wel relevant voor jou? Neem dan contact op met gido.andriessen@its24am.com

Meld je nu aan

[fluentform id=”3″]

Geef een antwoord