6 seconden social content voor Mentos Chewy & Fresh

Mentos en 24AM vertalen het verhaal van Mentos Chewy & Fresh, de kleine verfrissende snoepjes in een pot, in pakkende social media content.

Mentos is bekend geworden als frismaker door de mint chewy dragees in de iconische rol. Maar de laatste jaren zijn vooral de fruitsmaken in het zicht van de consumenten geweest. Daarom is het tijd voor een nieuwe focus op de frisse smaken. Dat doet Mentos met de Mentos Chewy & Fresh in de hoofdrol: kleine verfrissende snoepjes, verkrijgbaar in een pot. 

De campagne moest duidelijk maken wat Mentos Chewy & Fresh is. Uit onderzoek door Perfetti Van Melle blijkt namelijk dat de consument deze pot vindt lijken op de kauwgom potten van Mentos.Er bestaan namelijk al kauwgum potjes van Mentos. 

Daarom ontwikkelde 24AM social media content dat de voordelen van het product stapsgewijs uitlegt: wel 90 kleine verfrissende snoepjes, nu in een pot die je makkelijk in de auto zet, op kantoor om te delen met collega’s of gewoon thuis in de keuken. 

Om de looks van de pot te benadrukken, realiseerden we geanimeerde 3D video van slechts zes seconden. Dit transcreërden we naar diverse formaten voor YouTube, Facebook en Instagram, zodat Mentos de doelgroep op passende en herkenbare wijze bereikt – ongeacht welk social platform.


Geef een antwoord